Csak valódi és finom összetevőket használunk. Semmi hozzáadott íz, szín vagy tartósítószer (kivéve a citrom- és lime-gyümölcslevet, amely tartósítószerként használható, de ezeket csak ízesítésre használjuk). Tudja meg, honnan származnak, hogyan készülnek.

Összetevők

Csak valódi és finom összetevőket használunk. Semmi hozzáadott íz, szín vagy tartósítószer (kivéve a citrom- és lime-gyümölcslevet, amely tartósítószerként használható, de ezeket csak ízesítésre használjuk).

Alapanyagok

Friss és egészséges. Ez a két szó, mely alapanyagaink kiválasztása során szempontot képviselnek, így kizárólag a legfrissebb és az egészséges táplálkozást garantáló alapanyagokból készítjük ételeinket.

Allergének és különleges diéták

Tekintse át termékeinkhez használt összetevőket. Az általunk használt összetevők illeszkednek az egyedi táplálkozási módokhoz, de szempont lehet az egyedi allergén információ is.

Táplálkozás kalkulátor

Mit és milyen mennyiségben tartalmaznak összetevőink. Válassza ki az összetevőket és tekintse át mit fogyaszt valójában, legyen szó ásványi anyagokról, vitaminról, stb.